Eds bästa loppis

Hej igen alla läsare och välkomna till ett nytt inlägg. Även om jag för det mesta skriver om konst och kultur så kommer jag idag istället att prata med er om en annan sak. Jag har ett stort intresse för att handla på loppis och secondhand och jag tycker nog ändå att man kan säga att det på något vis ligger en viss kultur i denna livsstil som det är att fynda begagnat. En riktigt bra Ed loppis ska jag ta upp med er idag, men det är inte riktigt hela sanningen att denna Ed loppis bara skulle vara en loppis i Ed, för nu ska jag prata med er om Vassvikens Gammalt & Nytt som är en alldeles speciell typ av loppis, en riktig rörelse, institution inom det här området får man ändå säga. 

Vassvikens Gammalt & Nytt har förvisso en fast butik, men det är inte alla som kan ta sig dit, och som en god service till sina kunder åker denna Ed loppis runt till sina kunder och träffar kunderna där de befinner sig. Det är därför så bra förskaffat att väldigt många personer kan få handla olika saker ifrån olika epoker i historien. Till exempel så kommer Vassvikens Gammalt & Nytt regelbundet på besök på följande orter: Bengtsfors, Ed, Karlstad, Mellerud, Säffle, Vänersborg och Åmål, så då förstår ni allihopa att det här är loppisen med stort L, och så mycket mer än enbart en Ed loppis. Det vore så roligt att få höra om era bästa loppisfynd, så det får ni gärna skriva om nere i kommentarsfältet. Nu ser jag att tiden rinner iväg och jag har en del saker jag behöver göra så nu tar jag och avrundar det här inlägget med att önska er en trevlig och bra dag på alla de sätt och vis.