Raija Gustafsson Konst

Välkomna ska ni vara till bloggen, mina härliga följare. Jag hoppas allt är bra med er idag och att ni kommer hitta någonting här i bloggen idag som kan intressera er. Jag skriver om allt möjligt som jag har varit med om, om saker som händer och sker, mestadels här i Uppsala där jag bor. Jag ska i det här inlägget prata med er om en konstnär, ni som har ett intresse av konst i allmänhet och konst i Uppsala i synnerhet kommer nog att tycka mycket om en konstnär och hennes företag som heter Raija Gustafsson Konst. Det kan behövas någonting som piggar upp en, särskilt när det är så grått och trist ute som det är nu. Konst får i alla fall mig att må bra, och det tror jag att mina läsare kan må bra av också. Första gången jag kom i kontakt med denna konstnär var när jag var på en utställning i Bergshamra där 70 tavlor ställdes ut. Jag blev omedelbart förtjust i dessa tavlor och jag köpte en tavla som jag tyckte särskilt mycket om. Jag har alltsedan den där gången hängt med i denne konstnärs utveckling, och snart kommer hon att öppna en egen ateljé. De flesta målningarna är återskapelser av naturen och dess skönhet samt årstidernas skiftningar men jag har även sett tavlor med motiv av djur. Om ni tycker att Raija Gustafsson Konst i Uppsala med omnejd låter intressant tycker jag att ni ska kika vidare på hennes sida på nätet. Det var allt jag hade tänkt mig att ta upp i det här inlägget. Jag hoppas att ni tyckte att det var ett spännande och intressant inlägg!