Svensk klassisk massage i Mjölby

Hej alla trevliga och härliga följare som dag efter dag vill läsa om mitt spännande liv i Mjölby. Jag skriver oftast om olika kulturprojekt för det är det många som är intresserade av, men sedan finns det lite annat jag tänkt att jag borde skriva om också, och därför kommer det nu ett inlägg som inte handlar om konst och kultur utan i stället om massage. Det är så här att jag har haft ont i ryggen efter att jag hjälpte en vän att flytta, och jag gick då på en massage i Mjölby som omedelbart gjorde att den värsta värken försvann. Jag gick till ett företag som jag känner att jag måste dela med mig om till er, och det är Massage & Harmony Mjölby. 

Jag fick svensk klassisk massage och det är en effektiv behandling för att lindra spända och värkande muskler. Det var en rätt så djupgående massage och jag vet att man får avgöra själv hur djupgående massagen ska vara, för vi är alla olika känsliga för tryck. För egen del ville jag ha en rätt hård massage som gjorde både ont och gott på samma gång. Efter en halvtimma ungefär så gjorde det inte ont det minsta, utan det spred sig en värmekänsla i hela kroppen och jag kunde känna hur muskel efter muskel slappnade av, och så behagligt avslappnad som jag blev tror jag inte att jag har varit med om tidigare. Dagen efter fungerade jag mycket bättre både på jobbet och hemma. Jag kunde till och med dammsuga hemma utan att vara begränsad av värken. Jag hoppas att ni som ännu inte provat på denna massage i Mjölby hos Massage & Harmony Mjölby snart kommer att göra det.