Vacker konst i Luleå

Hej mina härliga följare!

Idag vill jag dela med mig av ett färggrant och kulturellt inlägg, för det ska nämligen handla om konst.

Jag har länge varit på jakt efter tavla att hänga i vardagsrummet, centrerat över soffan. Eftersom jag i övrigt har mycket grått och vitt med silverdetaljer skulle jag vilja ha en tavla som bryter av som en härlig färgklick.

Men så är jag också väldigt kräsen, det ska inte vara en tavla bara för sakens skull utan jag vill ju såklart tycka mycket om den. Jag har sökt inspiration på nätet och letat runt en massor. Jag har liksom haft en ungefärlig föreställning men inte vetat helt och hållet utan mest tänkt att när jag hittar den rätta så kommer jag veta det. Ungefär som med kärleken.

Jag har också haft i åtanke att det vore roligt att hitta en lokal konstnär här i Luleå så jag har kikat på lokala utställningar emellanåt. Nu kan jag med glädje berättat att jag har hittat den konstnär vars verk ska välkomnas hem till mig. Det känns så roligt och det här är en konstnär som både säljer befintliga målningar men som även målar på beställning. Hennes stil är fortfarande genomgående men man kan önska till exempel färgtema eller storlek.

Så nu har jag önskat mått som är anpassade efter vart tavlan ska hänga och vilka färger som ska få mest utrymme. Mitt önskemål är att ha mycket blått men att det gråa och vita också finns som inslag så att det passar ihop med resten av inredningen. Jag ser så mycket fram emot att hänga upp tavlan när den är klar, och kanske har jag en tavla som kommer öka i värde allt eftersom den här konstnären blir mer erkänd, för det tror jag helt säkert att hon kommer bli!

Må så gott nu och ha en fin kväll!